martes, 13 de mayo de 2014

DIARI MESTRES DE LA REPÚBLICA

Aquest treball el fem des de l'assignatura d'etica, fent-nos pasar per una mestra de la república anomenada Maria Sánchez Arbós on expliquem quatre dies del seu diari. Que dificil era aquella època veritat? Doncs si... Els autors d'aquest treball som Sofia Rahona, Carla Peiró, Richard Navarro i Gemma Martinez de 4tC.



Valoració: Aquesta activitat ens ha paregut interessant. Veure la pel·lícula sobre les mestres de la repúbliques ens ha semblat una manera diferent i entretinguda d'aprendre. A més, ara podem valorar el que hem aconseguit gràcies al que van lluitar els nostres avantpassats.


11 comentarios:

  1. Gemma: Cal revisar ortografia i puntuació. Es molt repetitiu el contingut. Cal fer un relat on es mostren a través de les seues vivències els greus esdeveniments que esdevingueren.

    ResponderEliminar
  2. Carla: Cal revisar l'ortografia i l'expressió.Hi ha moltes faltes. Enriqueix el text de pas. No poses vulgarismes. Es una mestra i aprofita per incorporar més elements al relat. Imagina què seria viure a la pressó, o suggereix perquè no van les xiques ...

    ResponderEliminar
  3. Sofia. Bé, Algunes faltes. Tire a faltar emoció, sentiment i l'estil propi d'un diari de guerra.

    ResponderEliminar
  4. Richard, cal revisar l'expressió (ortografia, puntuació, signes d'exclamació ...).

    ResponderEliminar
  5. Richard, no és un llibre d'Història. Ha d'estar contat per la mestra en primera persona, amb els sentiments adequats a cada moment.

    ResponderEliminar
  6. Ana, soc Sofía ja he millorat el meu treball. He corregit les faltes i he afegit alguns sentiments i emocions.

    ResponderEliminar
  7. Ana, bon dia, finalmente he pogut pujar el meu document corregit sense cap problema, moltes gracies ;)

    ResponderEliminar
  8. Hola Richard. No observe canvis. No és massa un diari i no parles de la tasca, vida, sentiments de la dona com a mestra, que era l'objectiu. No hi ha errades històriques. Tens molt a millorar a l'expressió: ortografia i expressió. No mostres massa interès a la millora continuada.

    ResponderEliminar
  9. Gemma: No observe millores ni en expressió ni en contingut. Una pena que no tingues més interès a la millora continuada.

    ResponderEliminar
  10. Carla: L'ortografia i puntuació molt millorable. En quant al contingut algun detalls del context. Durant la guerra no s'imposa la separació de sexes a l'escola. Deuries saber que continua el govern de la II República, que en Abril del 37 acaba de començar la guerra ... és molt dir... Falta precisió a les dades i posar-se una mica més al paper de la mestra, als seus ideals, a les seues pors i decepcions... Parles de la pressó ... com si no li afectara... En resum, falta dramatisme, concretar millor les dades històriques i cuidar l'expressió. QUE ÉS UNA MESTRA!!

    ResponderEliminar
  11. Sofia: Prou bé. Algunes faltes però sobre tot li falta dramatisme, expressivitat. Sembla que ho està explicant en una conferència 40 anys desprès... Li posaria molta més intensitat, usaria molt més la primera persona, les exclamacions... Es presta a fer prosa poètica, hi ha tan de sentiment en aquestes històries!!

    ResponderEliminar