lunes, 28 de octubre de 2013

Qui som?

Som Núria, Sofía, Mar i Aaron de Florida Secundaria i estem cursant 4t ESO C. Aquest es el nostre bloc per al projecte del primer trimestre que es diu "Atreveix-te a pensar". A continuació anem a presentar-vos les nostres descripcions personals i físiques.



































 <div data-configid="9737503/5473853" style="width: 525px; height: 742px;" class="issuuembed"></div><script type="text/javascript" src="//e.issuu.com/embed.js" async="true"></script>
















6 comentarios:

  1. Podríeu canviar el nom del bloc, no vos sembla?

    ResponderEliminar
  2. Totes les descripcions són millorables. Cal que aprofundiu molt més en qui sou, que vos detingau en mirar-vos una mica més i que respecteu el guió. No podeu fer pàrrafs tan menuts. Han de ser d'almenys 8 línies cadascun.

    Reviseu ja per millorar molt la nota. En issuu en editar el document trobareu la manera de reupload (recarregar) el document i que directament s'actualitze al vostre bloc.

    ResponderEliminar
  3. També estaria fenomenal que dissenyareu, com els vostres companys i companyes, el document amb fotos relacionades amb vosaltres o que mostren com sou, color de fons, justificació del text, etc. Aquestos detalls també mostren com i qui sou.

    ResponderEliminar
  4. Ah, per suposat ... reviseu l'ortografia!!

    Elimineu el captcha per favor (el codi de seguretat dels comentaris que trobareu en configuració). Em dona molta feina.

    ResponderEliminar
  5. No heu fet cap canvi i és una pena que vos acobleu al mínim quan podeu fer molt millor. Atreviu-vos!!

    L'ortografia en general és un aspecte a millorar així com la puntuació dels vostres escrits.

    ResponderEliminar